درآمدزایی
39
0

درآمد فروشگاه اینترنتی در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟

درآمد فروشگاه اینترنتی در سال 1403 چقدر است

شاید شما همچنان به کسب‌و‌کار سنتی یا به قول معروف کسب درآمد از یک مغازه یا یک دفتر اعتقاد داشته باشید و به‌هیچ‌وجه به کسب‌و‌کارهای اینترنتی یا فروش سراسری محصولات یا خدمات خود توجه نکرده باشید. اما سؤال اصلی این است که آیا این روش درآمدزایی شما در مقاطع حساس زمانی مثل دوران شیوع بیماری کرونا برایتان می‌تواند همچنان پابرجا باشد؟ یا با شیوع بیماری‌های واگیردار مشتریان شما کمتر از گذشته می‌شوند؟ متأسفانه در دوران شیوع بیماری‌هایی مانند کرونا و… بسیاری از کسب‌و‌کارهای سنتی از بین رفتند. برخی کسب‌و‌کارها نیز برای حفظ مشتریان به‌سمت کسب‌و‌کارهای مجازی رفتند. امروزه با گسترش فروشگاه‌های اینترنتی در ایران، برای بسیاری از افراد جویای کار جای سؤال است که درآمد فروشگاه‌ اینترنتی به‌طور متوسط ماهانه در ایران چقدر است؟

آیا به کسب درآمد اینترنتی و به‌طور کلی روی درآمد فروش اینترنتی این قبیل فروشگاه‌ها به‌عنوان یک شغل با منبع درآمد کافی و مطمئن می‌توانیم حساب کنیم؟ یا برای برخی از افراد سؤال است که بهترین فروشگاه اینترنتی در ایران با درآمد فروش اینترنتی بالا در کدام دسته‌بندی از فروشگاه‌های اینترنتی قرار دارد؟ اگر این قبیل سؤالات ذهن شما را هم مشغول کرده است، در ادامۀ این مطلب از لوکاس همراه ما باشید تا اگر تصمیم به راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی دارید، از همه جوانب آن آگاه شوید و درآمد فروش اینترنتی این فروشگاه‌ها را بدانید. مطمئناً درآمد فروش اینترنتی یک فروشگاه، موضوعی کاملاً متغیر بوده و به سرمایۀ اولیه و مدت‌زمان شروع به کار آن فروشگاه وابسته است.

درآمد فروشگاه اینترنتی چقدر است؟

قبل از راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی حتماً به سؤالات زیر با دقت و حوصلۀ کافی پاسخ بدهید؛ به خاطر بسپارید که هرچقدر جواب‌های شما دقیق‌تر باشد، می‌توانید فروشگاه اینترنتی بهتری را راه‌اندازی کنید و هرچقدر فروشگاه اینترنتی بهتری داشته باشید، مطمئناً درآمد فروش اینترنتی شما از آن کسب‌و‌کار بالاتر می‌رود. سؤال‌هایی که باید پیش از راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی از خود بپرسید عبارتند از:

  • آیا محصول یا خدمات خاصی را برای فروش در فروشگاه اینترنتی در نظر دارید یا اینکه به نوع محصولات یا خدمات تاکنون فکر نکردید؟ یا آنکه کلاً فاقد محصول و خدمت هستید؟
  • اگر خودتان تولیدکنندۀ محصول مورد نظرتان نیستید، آیا بازاری را برای خرید ارزان‌تر آن محصول سراغ دارید یا خیر؟
  • خریداران بالقوه و خریداران بالفعل در چه پلتفرمی دنبال محصولات یا خدمات مورد نظر شما هستند؟ (به خاطر بسپرید که اگر شما از پلتفرم اشتباهی استفاده کنید، به‌هیچ‌وجه نمی‌توانید به فروش ایدئالتان برسید.)
  • از چه پلتفرمی برای راه‌اندازی فروشگاهتان استفاده می‌کنید؟
  • آیا به پلتفرمی که قصد استفاده از آن را دارید به‌طور کامل مسلط هستید؟
  • درصورتی‌که با انواع پلتفرم‌ها و روش‌های ساخت فروشگاه‌های اینترنتی آشنایی ندارید، آیا راهکاری برای راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی و درآمد فروش اینترنتی دارید؟
  • در صورت آشنایی کافی با پلتفرم مورد نظرتان، آیا فرصت کافی برای قراردادن محصولات و خدمات خود در آن را دارید یا باید از ادمین متخصص استفاده کنید؟

هرچقدر جواب سؤالات بالا را دقیق‌تر داده باشید، بهتر می‌توانید تصمیم ‌بگیرید که در چه دسته‌بندی‌ای فروشگاه خود را راه‌اندازی کنید تا بهترین کارایی را داشته باشید.

امروزه برخی افراد غیرحرفه‌ای را در برخی بازارهای مجازی می‌بینیم که فقط به خاطر درآمد یک محصول یا خدمت، با راه‌اندازی یک پیج‌کاری در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام و… اقدام به تبلیغ آن محصولات یا خدمت می‌کنند و مشتریان هدف آن محصولات یا خدمات را به‌خوبی راهنمایی نمی‌کنند. اگر شما قصد راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی و درآمدزایی از آن را دارید، قبل از راه‌اندازی ‌سایت یا پیج دربارۀ آن محصولات یا خدمات تحقیقات کافی انجام دهید تا در حین کار یا هنگام عرضه به مشکل برنخورید.

ازآنجاکه راه‌اندازی یک پیج‌کاری در شبکه‌های اجتماعی نظیر اینستاگرام ارزان‌تر از راه‌اندازی یک سایت است، امروزه برخی افرادی که به دنبال راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی هستند، به‌هیچ‌وجه به راه‌اندازی یک ‌سایت فکر نمی‌کنند. بنابراین، بهتر است قبل از راه‌اندازی یک پیج‌کاری در شبکۀ اجتماعی اینستاگرام یا سایر شبکه‌های اجتماعی یا راه‌اندازی یک ‌سایت به‌تنهایی، ابتدا تحقیقات لازم را دربارۀ محصولات و خدمات مورد نظرتان انجام دهید؛ شاید مشتریان اصلی کسب‌و‌کار شما فقط در سایت‌ها یا فقط در یکی از شبکه‌های اجتماعی حضور پیدا کنند. به خاطر بسپارید که برای جذب مشتری بیشتر و درآمدزایی بهتر، باید پیج‌ کاری یا سایت کاملاً فعال باشد و مطالبی که در آنجا به هر عنوانی قرار می‌دهید، با موضوع کاری شما کاملاً مرتبط باشد.

مطمئناً درآمد یک فروشگاه اینترنتی به عوامل مختلفی بستگی دارد. از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار بر درآمد یک فروشگاه اینترنتی می‌توانیم به عوامل زیر اشاره کنیم.

  • بازاریابی دیجیتال: استفاده از روش‌های مختلف بازاریابی دیجیتال مانند سئو، تبلیغات گوگل، شبکه‌های اجتماعی و ایمیل مارکتینگ برای جذب مشتریان جدید و حفظ مشتریان قدیمی بسیار مهم است.
  • کیفیت ‌سایت: طراحی زیبا، کاربری آسان و سرعت بالای ‌سایت، تجربۀ کاربری بهتری را برای مشتریان فراهم می‌کند و به افزایش فروش کمک می‌کند.
  • پرداخت امن و سریع: فراهم‌کردن روش‌های پرداخت امن و سریع، اعتماد مشتریان را جلب کرده و به افزایش فروش کمک می‌کند.
  • خدمات پس از فروش: ارائۀ خدمات پس از فروش خوب، رضایت مشتریان را افزایش داده و به ایجاد مشتریان وفادار کمک می‌کند.

نکات کلیدی دربارۀ درآمد فروشگاه اینترنتی

از مهم‌ترین نکات کلیدی درآمد فروشگاه اینترنتی می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم.

۱) نوع محصول عرضه‌شده در فروشگاه اینترنتی

برای آنکه درآمد فروش اینترنتی شما از فروشگاه اینترنتی مورد نظرتان به بالاترین حد خود برسد، باید محصولی را انتخاب کنید که در اینترنت به‌راحتی بتوانید آن را بفروشید. اگر دربارۀ محصولی شک دارید و نمی‌دانید که آیا می‌توانید آن را در اینترنت بفروشید، خودتان را به‌‌جای خریدار تصور کنید و در اینترنت به دنبال محصول و خدمت مورد نظرتان بگردید. به این‌ ترتیب متوجه می‌شوید که آیا می‌توانید محصول را در اینترنت بفروشید یا خیر.

۲) ارائۀ محتوای باکیفیت

هرچقدر محتوای با کیفیت‌تری را در اختیار مخاطبان فروشگاه اینترنتی خود قرار دهید، احتمال خرید محصولات و خدمات شما حتی توسط آن دسته از مخاطبانی که قصد خرید جدی‌ای ندارند نیز بالاتر می‌رود. گاهی‌اوقات یک نفر دنبال خرید یک محصول نیست و می‌خواهد اطلاعات خودش را در زمینۀ آن محصول یا خدمت شما بالاتر ببرد؛ اگر شما به این نیاز او پاسخ خوبی داده باشید، مطمئناً درصد بالایی از این مخاطبان رهگذر از فروشگاه شما خرید می‌کنند.

۳) ارائۀ پشتیبانی برای محصولات و خدمات ارائه‌شده

وقتی شما یا کارکنان‌تان پشتیبانی مطلوبی را به مشتریان عرضه می‌کنید، همین کار به‌ظاهرساده باعث جلب اعتماد بیشتر مشتریان می‌شود و همین جلب اعتماد مشتریان باعث می‌شود تا آن‌ها دوستان و آشنایان خودشان را به شما معرفی کنند و این به معنای افزایش درآمد فروش اینترنتی برای شماست.

درآمد فروشگاه اینترنتی در سال 1403 از طریق پشتیبانی محصولات

۴) به‌کارگیری سئوی قدرتمند

به مجموعه‌اقداماتی که دست‌اندرکاران یک سایت برای بهبود رتبۀ سایت در موتورهای جست‌وجویی مانند گوگل انجام می‌دهند، اصطلاحاً سئو گفته می‌شود. درواقع سئو باعث بازدید بیشتر سایت شما توسط مخاطبان از طریق جست‌وجوی کلمات کلیدی می‌شود.

در مهم‌ترین قدم برای بهبود سئوی سایت، باید کلمات کلیدی مرتبط با حوزۀ کاری خودتان را شناسایی کنید و در مقالاتی که درون سایت قرار می‌دهید، از آن کلمات کلیدی به تعداد دفعات مناسب استفاده کنید. امروزه سایت‌هایی وجود دارند که شما می‌توانید کلمات کلیدی مرتبط با حوزۀ کاری خودتان را در آنجا به‌راحتی پیدا کنید.

سئو به دو بخش سئوی داخلی و سئوی خارجی تقسیم‌بندی می‌شود. مطمئناً مطالب یک سایت، فارغ از حوزۀ کاری آن، باید روی هر دو نوع سئو تمرکز داشته باشد تا مخاطبان بیشتری را جذب سایت کند. اگر در این بخش تخصص کافی ندارید، از افراد متخصص این حوزه حتماً کمک بگیرید؛ زیرا کمک‌گرفتن از افراد متخصص سئو باعث افزایش مخاطبان ورودی شما و درنتیجه افزایش درآمد شما می‌شود.

۵) رابط کاربری آسان

هرچقدر فروشگاه اینترنتی شما دارای رابط کاربری ساده‌تر یا آسان‌تری باشد، خرید و دسترسی محصولات برای کاربران سایت شما ساده‌تر می‌شود و این موضوع یعنی کاربران ورودی سایت شما با اتلاف وقت کمتری به نتیجۀ مطلوب خودشان می‌رسند. این مسئله به مرور زمان موجب افزایش تعداد کلیک‌های سایت و درنتیجه افزایش درآمد شما می‌شود.

۶) استفاده از هاست باکیفیت

به خاطر بسپرید که هرچقدر کیفیت هاست خریداری‌شدۀ شما برای سایت فروشگاهتان بهتر باشد، به همان میزان در افزایش تعداد کاربران شما تأثیر مثبت می‌گذارد. مطمئناً کاربران از سایت‌هایی که هاست‌ ‌بی‌کیفیتی دارند، که مدام دچار قطع و وصلی است یا آنکه پشتیبانی درستی در این زمینه ندارد، ناراضی هستند و همین نارضایتی کاربران موجب کاهش خرید کاربران از آن فروشگاه می‌شود.

۷) تخمین ترافیک ماهانۀ فروشگاه

مطمئناً یکی از راهکارهای افزایش درآمد یک فروشگاه اینترنتی، تخمین میزان ترافیک ماهانۀ آن فروشگاه اینترنتی است. شاید برایتان جای سؤال باشد که چگونه ترافیک ماهانۀ یک فروشگاه را به دست بیاوریم؟ یا آنکه چگونه در بین تعداد متنوعی از برندهای یک محصول، برند خاصی را در فروشگاه خودمان عرضه کنیم که بیشترین ترافیک اینترنتی را داشته باشیم؟

برای پیداکردن برند خاصی از یک محصول، نام آن محصول و برند آن محصول را در گوگل جست‌وجو کنید. گوگل به شما میزان جست‌وجوی این کلمه را به‌راحتی نشان می‌دهد، مطمئناً هرچقدر تعداد جست‌وجوی یک کلمه بالاتر باشد، احتمال افزایش نرخ کلیک سایت فروشگاهی شما که آن کلمۀ کلیدی یا آن برند را دارد نیز بالاتر می‌رود و این به معنای افزایش سهم فروش شما از سهم کل فروش آن محصول است.

۸) بسته‌بندی مناسب برای محصولات ارسال‌شده

هرچقدر بسته‌بندی مطلوب‌تری را برای محصولات فروشگاه خودتان در نظر بگیرید یا آنکه در بسته‌بندی محصولات از لوگو و نماد شرکت خودتان استفاده کنید، باعث جلب اعتماد بیشتر مشتریان شما می‌شود. همین کار به‌ظاهرسادۀ شما می‌تواند مشتریان بیشتری را به‌سمت شما هدایت کند و درآمد فروش اینترنتی‌تان را بالاتر ببرد.

۹) روش حمل‌ونقل کالا

به چه روشی محصولات را به خریداران تحویل می‌دهید؟ آیا از سیستم ادارۀ پست استفاده می‌کنید؟ یا آنکه از روش‌های جایگزینی مانند تیپاکس استفاده می‌کنید؟ پاسخ به این سؤال در هزینه‌های فروشگاه اینترنتی شما به‌صورت مستقیم اثر می‌گذارد.

۱۰) اجرای کمپین‌های تخفیفی مختلف

مطمئناً خریداران از کمپین‌هایی که در آن تخفیفاتی ارئه می‌شود، بسیار خوشحال می‌شوند. این کار به‌ظاهرسادۀ شما باعث می‌شود اسم سایت یا پیج‌ کاری شما در ذهن خریداران باقی بماند و برای دفعات بعدی خرید به شما مراجعه کنند.

هرچقدر زمان مناسب‌تری برای ارائۀ تخفیف‌های فروشگاهتان در نظر بگیرید، نتیجۀ مطلوب‌تری را از آن به دست می‌آورید. به خاطر بسپرید که کمپین‌های تخفیفی شما نباید دائمی و همیشگی باشد؛ زیرا این کار موجب ضرر شما می‌شود.

۱۱) فعالیت در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام و…

مطمئناً راه‌اندازی یک پیج ‌کاری در شبکۀ اجتماعی مانند اینستاگرام در کنار ‌سایت فروشگاهی شما خیلی در درآمد فروش اینترنتی‌تان مؤثر است؛ زیرا درصدی از افراد، ناخودآگاه شما را در اینستاگرام پیدا می‌کنند یا از طریق اینستاگرام وارد سایت‌‌‎تان شده و از شما خرید می‌کنند. به خاطر بسپارید که فعالیت شما در این شبکه‌های اجتماعی یا سایت کارتان باید پیوسته و همیشگی باشد؛ حتماً برای تولید محتوای مورد نیاز اینستاگرام و غیره وقت بگذارید و از یک تقویم محتوایی برای این کار استفاده کنید.

۱۲) نیچ مارکتینگ

نیچ مارکتینگ درواقع یکی از عوامل تأثیرگذار بر درآمد فروش اینترنتی یک فروشگاه است. در مبحث نیچ مارکتینگ، به‌جای فروش چندین محصول متفاوت یا چندین خدمت در دسته‌بندی‌های مختلف، به تمرکز در یک حوزۀ خاص از محصولات یا خدمات اشاره می‌شود. برای مثال، در نیچ مارکتینگ به شما می‌گویند به‌جای فروش انواع پوشاک بچه‌گانه، مردانه و زنانه در یک فروشگاه، یا به‌جای فروش انواع لوازم خانگی مانند تلویزیون، سرویس خواب، مبلمان و…، روی یکی از آن‌ها تمرکز کنید تا بازده بالاتری را از بازار مشتریان به فروشگاه خودتان تخصیص بدهید.

این کار به‌ظاهرسادۀ شما باعث می‌شود که مشتریان برای دفعۀ بعد راحت‌تر فروشگاه اینترنتی شما را پیدا کنند و از محصولات یا خدمات شما اطلاعات بیشتری داشته باشند.

راهکارهای افزایش درآمد فروشگاه اینترنتی

مهم‌ترین دلایل افزایش یا کاهش درآمد یک فروشگاه اینترنتی عبارت است از:

  • تنوع محصولات و خدمات: درآمد یک فروشگاه اینترنتی به‌شدت به نوع محصولات یا خدماتی که ارائه می‌دهد بستگی دارد. فروشگاهی که محصولات لوکس یا خدمات لوکسی ارائه می‌کند، درآمد متفاوت‌تری را نسبت به فروشگاه‌ محصولات روزمره به دست می‌آورد.
  • حجم فروش: میزان فروش به عواملی مانند بازاریابی، برندینگ، کیفیت محصولات، قیمت‌گذاری و حتی فصل سال وابسته است.
  • میزان رقابت: میزان رقابت در هر حوزۀ بازار آنلاین بسیار مهم است؛ رقابت شدید می‌تواند بر قیمت‌ها و سهم بازار تأثیر بگذارد.
  • سایز یا اندازۀ فروشگاه: فروشگاه‌های بزرگ با فروشگاه‌های کوچک درآمدهای بسیار متفاوتی دارند.
  • روش‌های کسب درآمد: علاوه بر فروش محصولات، فروشگاه‌های اینترنتی می‌توانند از طریق تبلیغات، فروش اشتراک، فروش محصولات دیگران (مارکت پلیس) و سایر روش‌ها کسب درآمد کنند.

دلایل استقبال از خرید اینترنتی

شاید برایتان جای سؤال باشد که چرا مردم از فروشگاه‌های اینترنتی استقبال می‌کنند؟ از مهم‌ترین دلایل استقبال از خریدهای اینترنتی می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم.

  • صرفه‌جویی در زمان: از مهم‌ترین مزایای فروشگاه‌های اینترنتی، صرفه‌جویی در زمان خریداران آن فروشگاه است. خریداران در منزل یا محیط کار می‌توانند کالا یا خدمت مورد نظرشان را اینترنتی سفارش دهند و آن را در مکان مورد نظر تحویل بگیرند.
  • پیداکردن قیمت مناسب در زمان کوتاه‌تر: در روش اینترنتی، خریداران به‌راحتی می‌توانند پایین‌ترین قیمت یک محصول یا خدمت را مشاهده کنند.
  • تنوع بالاتر محصولات یا تعداد بیشتر فروشگاه‌ها: در حالت جست‌وجوی حضوری، شما نمی‌توانید تمام فروشگاه‌های شهر خودتان را برای یک محصول جست‌وجو کنید یا از تمام آن‌ها آگاه نیستید، اما در حالت خرید اینترنتی از تنوع محصولات و… به‌راحتی مطلع می‌شوید.
  • امکان خواندن نظر خریداران قبلی از یک فروشگاه: اگر به‌صورت حضوری اقدام به خرید کنید، ممکن است از سوابق فروشندۀ آنجا اطلاع نداشته باشید و با فروشندۀ نامناسبی برخورد کنید، یا آنکه پشتیبانی مطلوبی را از آنجا دریافت نکنید؛ اما اگر به‌صورت اینترنتی از یک فروشگاه خرید کنید، به‌راحتی می‌توانید بازخورد خریداران قبلی را مشاهده کنید و حتی از روی بازخورد آن‌ها می‌توانید در تصمیم‌گیری خودتان برای خرید یک محصول، تجدیدنظر کنید.

کلام آخر

مدام سایت و پیج کاری‌تان را تجزیه‌و‌تحلیل کنید تا به نتیجۀ ایدئال برسید؛ همچنین در کسب‌و‌کار خودتان تا حد ممکن از کلمات کلیدی استفاده کنید تا بیشتر در جست‌وجوهای گوگل دیده شوید. این کارهای به‌ظاهرسادۀ شما باعث درآمدزایی بهتر فروشگاه اینترنتی شما می‌شود.

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مطالب محبوب سایت
فهرست